PERSONAL

Jag heter Gabriella och har varit företagare i 16 år och har lika många års erfarenhet att jobba i produktionen. Jag har många år samlat på mig kunskap om potatis. Jag ansvarar även över sorteringen vid produktions bandet och om inköp av produkter. Utöver det så har jag även hand om mycket administrativt arbete och planerande av verksamheten. 

Gabriella Svenns

Företagare, produktions ansvarig


Jag heter Jan och har varit företagare tillsammans med min Sambo Gabriella i 10 år. Jag har hand om sista delen i produktions skedet där potatisen vacuumförpackas. Utöver det tar jag också hand om service och reparationer av våra maskiner och utrustning. Vid brådskande tillfällen så fungerar jag även som chaufför på företaget.

Jan Granholm

Företagare, produktions ansvarig

Jag heter Sabina och jobbar på företaget som kund och ekonomiansvarig. Jag sköter bland annat på företaget fakturering, bokföringen och räknar även våra anställdas löner. Jag är oftast den som också plockar upp telefonen när ni ringer till oss. Jag gillar mitt mångsidiga arbete på Hultholm potatis och mest av allt gillar jag vårt mysiga team. 

Sabina Svenns

Ekonomi och kundansvarig

Mitt namn är Christer beng och jag kallas för Kikki. Jag har jobbat som chaufför på Hultholm potatis sedan två år tillbaka. Jag trivs bra med arbetet eftersom man själv får vara med och påverka körrutter och andra sysslor. Arbetet är även väldigt flexibelt ifall man behöver uträtta privata ärenden. Trevligt gäng att arbeta med så jag är glad över att vara en del av Hultholm teamet.

Christer Bengs

Distributör

Jag heter Peter och är 57 år gammal. Jag har från tidigare 37 års arbetserfarenhet av att arbeta i familjeföretag. Jag vet vad det handlar om att köra bil nummer två på Hultholm potatis. Jag trivs bra med mina kollegor och arbetet på Hultholm.

Peter Granskog

Distributör